Fii partener LifeProtecta!

Ai un restaurant? Ai o firma de catering?

Gătește meniurile noastre în bucătăria ta!

Prin colaborarea cu Life Protecta Catering, veți beneficia de un flux constant de comenzi, ceea ce vă va asigura venituri suplimentare regulate pentru afacerea dumneavoastră.

Primiți lista de comenzi cu o zi înainte de livrare, împreună cu toate detaliile necesare, astfel încât să știți exact ce trebuie pregătit și unde trebuie livrat, fără a fi necesar să vă faceți griji cu privire la procesul de preluare a comenzilor.

Concentrându-vă pe gătirea doar a meniurilor precomandate și primind rețete clare și instrucțiuni detaliate, veți putea reduce risipa alimentară și să eficientizați operațiunile în bucătăria dumneavoastră.

Prin faptul că meniurile se gatesc și se livrează doar de două ori pe săptămână, vă oferim posibilitatea să vă gestionați eficient activitatea curentă din restaurant, oferindu-vă în același timp oportunitatea de a vă extinde oferta de produse și servicii cu un efort suplimentar minim.

Ce oferim:

  • Comenzi garantate: Îți vom trimite comenzi regulate, iar tu vei găti meniurile Life Protecta conform specificațiilor noastre.

  • Gestionare simplă a comenzilor: Vei primi lista de comenzi cu o zi înainte de livrare, împreună cu detalii despre plată și adresele de livrare. Astfel, vei ști exact ce trebuie pregătit și unde trebuie livrat.

  • Plată online și precomandă: 90% dintre comenzile noastre sunt plătite online cu cardul.

  • Rețete și instrucțiuni clare: Veți primi rețetele create de către Mihai Anghelache, împreună cu toate detaliile necesare referitoare la ingrediente, gramaje și modul de preparare.

  • Reducerea risipei alimentare: Gătim doar meniurile comandate, astfel încât reducem la minim risipa alimentară.

  • Livrare eficientă și sigură: Meniurile se țin la rece și sunt livrate dimineața reci, asigurându-ne că clienții noștri primesc produse proaspete și de calitate. Livrarea se face a doua zi după gătire, între orele 07:00 – 11:00, în orașul în care ai francizat și în zonele limitrofe.

  • Gătire și livrare de două ori pe săptămână: Pentru a vă permite să îți gestionezi eficient activitatea curentă, meniurile se gatesc și se livrează doar de două ori pe săptămână, conform programului stabilit.

  • Rutare optimizată pentru livrare: Curierii tăi vor primi cu o zi înainte SMS-uri cu ruta de livrare optimizată, pentru a asigura o livrare rapidă și eficientă în toate zonele deservite.

Dacă ești interesat să-ți extinzi afacerea, te rog să ne contactezi pentru mai multe informații și detalii despre colaborare.

Alătură-te echipei noastre și fii parte dintr-o afacere de succes în domeniul cateringului!

Scroll to Top