Gătim cu drag pentru tine

Pentru ca tu să ai timp mai mult pentru ce-ți face plăcere...

Mihai Anghelache

Manager LifeProtecta

Să fie clar!

Să mănânci 100% natural în București sau în orice alt oraș mare din Europa este imposibil.

Doar dacă ai un balcon suficient de mare încât să-ți amenajezi o grădină, un coteț de păsări și să-ți cultivi niște porumb cu care să le hrănești…

Ce ar trebui să mai știi?

Cam orice sursă externă de hrană, fie că e restaurant, catering sau semipreparate este o alegere nefericită și uneori inevitabilă. În restaurante se gătește exclusiv pentru gust, nu interesează pe nimeni altceva decât să-ți placă gustul ca să revii, iar gustul se obține cu potențiatori și arome de sinteză.

Ce pot face?

Încerc pe cât posibil să produc mâncare cât mai sănătoasă, fără substanțe cancerigene și semipreparate superprocesate industrial. Să elimin cât mai mult din ce e „sintetic” în alimentație și totuși să obțin și un gust plăcut.

De la 40 de ani încolo, să avem grijă la ce mâncăm este probabil cel mai important lucru pe care putem să-l facem pentru noi. Vrem să fim în formă, să fim energici, să ne bucurăm de viață cât mai mult timp.

Îți voi oferi ceea ce mănânc și eu.

Știu că nu ai timp să-ți pregătești zilnic mâncarea sănătoasă acasă, sau poate nu te pricepi și de aceea o vom face noi pentru tine.

Tu vei avea timp să te bucuri de ceea ce iți face plăcere, ce e important pentru tine și în același timp să mănânci cât mai sanatos.

MIHAI GHEORGHE

HEAD CHEF LifeProtecta

Salutare tuturor!

Sunt chef-ul bucătar LifeProtecta, mă numesc Mihai Gheorghe, iar experiența mea în arta culinară se întinde pe parcursul a 20 de ani. Îmi place să gătesc sănătos și să aduc în farfurie arome autentice, cu tradiție.

Am călătorit prin lumea culinară, descoperind secretele gastronomiei sănătoase și rețetele tradiționale care îmi încântă simțurile și ale celor din jur.

În bucătăria mea, veți găsi combinații inovatoare de ingrediente proaspete și tehnici tradiționale de gătit, menite să vă ofere o experiență culinară de neuitat. Misiunea mea este să vă aduc bucurie și sănătate în farfurie, păstrând în același timp esența tradițiilor culinare.

Haideți să ne bucurăm împreună de arome autentice și gusturi sănătoase într-o călătorie culinară plină de satisfacții!

Nutritionist Oana Sima

Oana Sima

nutritionist

Bună ziua tuturor

Permiteți-mi să mă prezint – sunt Oana Sima, nutriționistul colaborator Life Protecta. În calitate de specialist în nutriție, îmi dedic timpul și energia pentru a promova un stil de viață sănătos prin intermediul alimentației. La Life Protecta, ne străduim să aducem echilibrul și nutriția corectă în fiecare farfurie.

În echipa noastră, lucrez îndeaproape cu chef-ul nostru talentat, Mihai, pentru a asigura că fiecare rețetă pe care o oferim este atent planificată din punct de vedere nutrițional și gustativ. Împreună, ne străduim să îmbinăm pasiunea pentru gastronomie cu cunoștințele științifice ale nutriției, pentru a crea preparate care să fie nu doar delicioase, ci și benefice pentru sănătatea dumneavoastră.

Prin selecția atentă a ingredientelor și utilizarea tehnologiilor de gătire sănătoase, ne asigurăm că meniurile noastre sunt echilibrate din punct de vedere nutrițional, contribuind la bunăstarea dumneavoastră și a celor pentru care pregătiți mesele.

Cu ani de experiență în domeniul nutriției și o pasiune incontestabilă pentru alimentația sănătoasă, mă asigur că fiecare preparat este supravegheat și validat din punct de vedere nutrițional, asigurându-ne că ne îndeplinim misiunea de a oferi alimente care nu numai să hrănească, ci și să protejeze viața și sănătatea dumneavoastră.

Vă invit să vă bucurați de preparatele noastre și să vă alăturați misiunii noastre de a promova sănătatea și bunăstarea prin alimentație. Cu drag, Oana Sima, Nutriționist la Life Protecta.

  • Ingrediente sănătoase

    Nu folosim uleiuri hidrogenate și nici aditivi cancerigeni. Nu adăugăm arome artificiale sau ceva nesănătos la mesele tale, avem grijă de sănătatea ta.

  • Poți vedea rețetele

    Rețetele fiecărui preparat sunt vizibile, astfel încât tu poți vedea efectiv cum sunt gătite și ce ingrediente sunt folosite.

  • Livrare bisăptămânală

    Nu îți încurcăm programul cu livrare zilnică, nu va trebui să aștepți livratorul în fiecare zi. Îți livrăm mâncarea doar de două ori pe săptămană.

Comandă LifeProtecta
Scroll to Top