Termeni și Condiții

Bine ați venit pe pagina Termeni și Condiții a magazinului nostru online! Utilizarea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate mai jos. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste informații înainte de a utiliza serviciile noastre.

 1. Acceptarea Termenilor:
  Accesând și utilizând acest site, sunteți de acord să respectați toți termenii și condițiile prezentate în această secțiune.
 2. Drepturile de Proprietate Intelectuală:
  Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului site-ului, inclusiv dar fără a se limita la texte, imagini, grafice, logo-uri, sunt rezervate și aparțin magazinului nostru online. Orice utilizare neautorizată a acestor materiale poate încălca drepturile de autor și poate duce la acțiuni legale.
 3. Confidențialitate și Protecția Datelor Personale:
  Datele personale furnizate de dumneavoastră vor fi tratate în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu colectarea, stocarea și procesarea acestor date.
 4. Comenzi și Plăți:
  Plasarea unei comenzi implică angajamentul de a achiziționa produsele specifice și de a plăti contravaloarea acestora. Informațiile despre modalitățile de plată și politica de returnare sunt disponibile în secțiunile dedicate ale site-ului.
 5. Prețuri și Promovări:
  Prețurile produselor pot fi modificate fără notificare prealabilă. Orice reduceri sau promoții vor fi valabile în perioadele specificate și în limitele stocului disponibil.
 6. Limitări și Restricții:
  Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciile sau de a anula comenzi în orice moment din motive rezonabile, inclusiv dar fără a se limita la frauda, erori în prețuri sau informații incorecte.
 7. Forța Majoră:
  În caz de forță majoră, inclusiv dar fără a se limita la cutremure, inundații, incendii, războaie, nu vom fi răspunzători pentru neexecutarea sau întârzierea executării obligațiilor asumate prin prezentul document.
 8. Modificări ale Termenilor și Condițiilor:
  Ne rezervăm dreptul de a modifica, actualiza sau revizui acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizarea continuă a site-ului după modificări implică acceptarea acestora.
 9. Litigii și Legislație Aplicabilă:
  Orice litigiu legat de acești Termeni și Condiții va fi supus legilor aplicabile și va fi rezolvat prin mijloace amiabile. În caz contrar, competența instanțelor judecătorești va fi determinată de legislația în vigoare.

Prin utilizarea acestui site, confirmați că ați citit și înțeles acești Termeni și Condiții și sunteți de acord să vă conformați acestora. Pentru orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail specificată în secțiunea de contact a site-ului. Vă mulțumim pentru încrederea acordată!

Scroll to Top